Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A Linképítés Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat
Kiemelt Partnereink
Számítástechnikai partnereink
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske
Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function.
Nem működő CURL function.

Írta: Kovács Dorina


Alapvető tippek a cikkmarketinghez Alsóörs Veszprém megye

Alapvető tippek a cikkmarketinghez Alsóörs Veszprém megye
Az üzleti élet néhány alapelve meglehetősen magától értetődő, mint például a kereslet és kínálat elve. Az üzleti élet egyes aspektusait, például a piac azonosítását azonban elég nehéz lehet megérteni. Ha meg szeretné érteni, hogyan tudja a cikkmarketinget az Ön javára fordítani, hogy növelni tudja vállalkozása méretét, akkor figyeljen erre a cikkre. Alapvető tippek a cikkmarketinghez!

Az üzleti élet néhány alapelve meglehetősen magától értetődő, mint például a kereslet és kínálat elve. Az üzleti élet egyes aspektusait, például a piac azonosítását azonban elég nehéz lehet megérteni. Ha meg szeretné érteni, hogyan tudja a cikkmarketinget az Ön javára fordítani, hogy növelni tudja vállalkozása méretét, akkor figyeljen erre a cikkre.

Hozzon létre egy lépésről-lépésre útmutatót, amelyet követhet, amikor megpróbálja értékesíteni webhelyét vagy termékeit. A jól teljesítő vállalkozások olyan vállalkozások, amelyek az alapoktól fogantak, ami azt jelenti, hogy az üzlet mögött álló emberek átfogó tervvel indultak, majd követték a sikerhez vezető utat.

Keressen egy bloggert arról a célállomásról, amelyet kutat. Biztos lehet benne, hogy őszinte információkat kap egy olyan bloggertől, aki az adott városban él. Vegye fel a kapcsolatot ezzel a személlyel, hogy személyes ajánlásokat kapjon arról, milyen csodálatos helyeket érdemes megnéznie, vagy melyik étteremben érdemes enni.

Alkalmazzon RSS feedet a cikkmarketing stratégiájában. Az RSS a tartalomterjesztés automatizálásának egyik módja. Az RSS-csatorna a tartalmat (azaz a cikkeket) azonnal eljuttatja a feliratkozókhoz, amint közzéteszi. Az RSS egy etikus opt-in rendszer, amely nem minősül spamnek, mivel a felhasználóknak kifejezetten fel kell iratkozniuk, és bármikor lemondhatnak róla.

Győződjön meg róla, hogy cikke hasznos és pontos. Ellenőrizze az adatait, mielőtt elküldi a cikket. Ne akarjon elavult vagy helytelen információkat közzétenni, különben azt kockáztatja, hogy elveszíti megbízhatóságát és hitelességét. Az érvénytelen információk kulcsfontosságúak, amelyek leginkább a rossz hírű cikk könyvtárakban közzétett cikkekben fordulnak elő.

Ismerje meg a cikk könyvtár különböző szabályait és irányelveit. A beküldési irányelvek könyvtáranként eltérőek.

Miután cikkét elfogadták és közzétették egy cikk könyvtárban, ne felejtse el meglátogatni azt, és ellenőrizze, hogy a cikkben található összes hivatkozás megfelelően működik-e. A jó linkek minden cikkmarketing-stratégia fontos részét képezik. A rossz linkeket a keresőmotorok büntetik, ami sérti vagy akár meg is szünteti a linkelt cikk közzétételének pozitív értékét.

Semmilyen körülmények között ne plagizáljon. Nemcsak a cikkét fogják visszautasítani, de akár a törvénnyel is bajba kerülhet. Teljesen rendben van, ha más forrásokat (például az internetet) használ cikkíráskor. Csak ne másolja le az információt szóról szóra.

Próbálja meg elkerülni, hogy automatikus cikkíró szolgáltatást vegyen igénybe cikkei marketingcéljaihoz. A mennyiség meglesz, de a minőség valószínűleg nem. Sőt, a legtöbbjük azt sem tudja, hogyan kell helyes helyesírást vagy nyelvtant használni. Tegyen magának egy szívességet, és maradjon a saját tartalom megírásánál; ha egyszer beletanul, több cikket írhat rövidebb idő alatt.

Cikkeit bármikor elküldheti próbaképpen, hogy lássa, vannak-e elvarratlan szálak, amelyeket el kell kötnie. Keressen embereket, akik elolvassák és megítélik a cikkeit, mielőtt úgy dönt, hogy kiadja őket. Ez segít elkerülni a "porosodó" cikkeket.

 A szövegnek tartalmaznia kell a kulcsszavakat, és az olvasót mindig az eredeti cikkhez vagy bloghoz kell irányítania. Az ezekben lévő szöveg segít megerősíteni a kulcsszavakat, és arra ösztönzi az embereket, hogy több információt lássanak önről, mint amennyit a cikkek tartalmaznak.

Most, hogy megtanult néhány kifejezést, taktikát és tippet a cikkmarketinggel kapcsolatban, itt az ideje, hogy ezeket az információkat felhasználja Csak a legjobb információk teszik lehetővé, hogy pontosan kidolgozzon egy tervet, és azt végig is kövesse. Ne feledje tehát, hogy mindig visszautaljon ezekre a tippekre, ha valaha is segítségre van szüksége vállalkozásával kapcsolatban.
 

<-- Vissza a Alapvető tippek a cikkmarketinghez Alsóörs Veszprém megye blog oldalra!

További cikkek